top of page
LogoColorNoText_edited.jpg
Ontwerp zonder titel (63)-min.jpg

Van burn-out naar mijn grenzen aangeven, van onzekerheid naar in mijn kracht staan

Mijn persoonlijke verhaal

Ik paste mezelf steeds meer aan en werd een 'pleaser'

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om onzeker te zijn. Over mijn uiterlijk, in vriendschappen en relaties, in mijn werk en ga zo nog maar even door. Het beeld wat ik had van mezelf was niet positief en ik wist lang niet wie ik eigenlijk was en wat ik wilde in mijn leven.

Mijn voortdurende zoektocht naar bevestiging van anderen en de stress over wat anderen van mij dachten en vonden, maakte mij nog onzekerder. Ik paste mezelf steeds meer aan en werd een 'pleaser', ging teveel mijn grenzen over, was vaak onrustig en oververmoeid, werd een perfectionist en leefde naar de verwachtingen van andere mensen. Het leven werd zwaar en ik raakte mijzelf steeds meer kwijt. Diep van binnen was ik ongelukkig, maar liet dit niet zien aan de buitenwereld. Daar droeg ik een masker, om te overleven. Uiteindelijk leidde dit tot de zoveelste burn-out.

De dag dat ik besloot het roer om te gooien...

Die dag kwam voor mij in april 2016, toen ik er helemaal genoeg van had om in vicieuze cirkels rond te blijven draaien en steeds weer veel te veel stress had van alles wat er in mijn leven gebeurde. Op die dag besloot ik om het roer om te gooien en op zoek te gaan naar iemand die mij daarbij kon helpen. En die vond ik in Amerika, een life coach bij wie ik 2 jaar coachprogramma's en trainingen heb gevolgd.  

Soms is het nodig om het eerst zat te zijn van waar je tegenaan loopt, om te besluiten om je open te stellen voor nieuwe inzichten en een andere manier van denken. Voor mij was het een duidelijke tweesprong, of houden wat ik had en weten dat het steeds slechter met mij zou gaan of een nieuwe weg inslaan. Het is meestal het onbekende wat je tegenhoudt om die stap ook echt te nemen. 

Nu is mijn leven totaal veranderd. Niet dat dat ineens ging, verandering is een proces, op zoek gaan naar jezelf is een persoonlijke reis en die kent z'n ups en downs. Je kunt het vergelijken met afvallen, dan heb je ook soms drempels waar je blijft stilstaan op je gewicht en je even een steuntje in je rug nodig hebt om daar weer overheen te komen. En dat steuntje gaf mijn coach mij steeds weer, met haar aanmoediging en oplossingen voor waar ik tegenaan liep.

Zo ontdekte ik mijn passie!

Nadat ik de coaching en trainingen had afgerond mocht ik bij haar ervaring opdoen als lid van haar team en kreeg zo een kijkje in de keuken van een professionele life coach en ontdekte daar mijn passie: andere mensen helpen om meer vanuit hun kracht te leven, privé en in hun werk.

Inmiddels heb ik tientallen mensen mogen coachen in losse coachingsessies, trajecten en workshops. Die er klaar mee zijn om teveel stress en onzekerheid te hebben in hun persoonlijke en professionele leven, met onzichtbaar te zijn en zich steeds weer druk te maken over wat anderen vinden. Die er echt voor willen gaan om een andere weg in te slaan, zodat ze zelfbewust en vol zelfvertrouwen meer focus en energie krijgen en iets moois kunnen doen met hun kwaliteiten en talenten.

 

Het is niet ingewikkeld, het is geen hogere wiskunde, je moet alleen weten hoe je het doet. En daar help ik je graag bij. Ik geef je duidelijke en praktische inzichten, handvatten, tips en tools die ik zelf ook nog elke dag gebruik om zelfverzekerd te zijn en lekker in mijn vel te zitten. Ieder mens is uniek en heeft andere levenservaringen, daarom is mijn coaching helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften, waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken.

Waar kan ik je mee helpen?

Je zorgt graag voor anderen, maar je cijfert jezelf nog wel eens weg. Je wilt meer in je kracht staan bij het helpen van anderen

Je hebt regelmatig stress en je wilt een burn-out voorkomen

Je legt de lat erg hoog voor jezelf en je wilt minder van jezelf eisen

Je houdt teveel ballen tegelijk in de lucht en je wordt daar onrustig en moe van. Je wilt meer focus en rust in je hoofd

Je vindt het nog spannend om je grenzen aan te geven en je wilt nee kunnen zeggen zonder schuldgevoel

Je voelt je regelmatig onzichtbaar of buitengesloten. Je bent er klaar mee om je nog langer te verbergen

Je vindt het lastig om je emoties onder woorden te brengen of je weet vaak niet wat je precies voelt. Je wilt meer aandacht geven aan jouw gevoelens en je intuïtie meer laten spreken

Mijn achtergrond:

 • Opleiding Innerlijke Energie Management

 • Paramedisch Therapeutische Opleiding

 • Training Mentorschap

 • De Nieuwe Coachopleiding, Intuïtief Coachen

 • Opleiding Life Coaching

 • 12 Week Breakthrough 'Codependency Recovery'  Program

 • Master Your Reality 'Law of Attraction' Program

 • Self Love Coaching Program, opleiding voor zelfbewustzijn

 • Bewustzijnsontwikkeling 'Awakened Mind'

 • 2 jaar werkervaring opgedaan en meegewerkt in het team van Lisa A. Romano, bestselling auteur en Award Winning Life Coach

 • Het geven van workshops, begeleiding en coaching van beginnend coaches, therapeuten, mediums, hoogsensitieve mensen, (ex)werknemers in een loopbaantraject en mensen werkzaam in de non-profit dienstverlening, 1-op-1 en in teams 

 • En in de loop van de tijd nog veel meer trainingen en workshops gevolgd

people-2559723_1920.jpg

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met mij op om je vraag te stellen of voor een belafspraak om jouw persoonlijke situatie te bespreken en hoe ik je kan helpen. Ik ben benieuwd naar jou en jouw verhaal!

bottom of page