Van burn-out naar mijn grenzen durven aangeven, van mij onzichtbaar maken naar mezelf belangrijk vinden

Mijn persoonlijke verhaal

Ik paste mezelf steeds meer aan en werd een 'pleaser'

Ik weet hoe het is om weinig zelfvertrouwen te hebben. Ik was het grootse deel van mijn leven onzeker over mijn uiterlijk, in vriendschappen en relaties, in mijn werk en ga zo nog maar even door. Al van jongs af aan was het beeld dat ik had van mezelf heel negatief, ik dacht dat ik niets waard was en nergens goed genoeg in was.

Mijn voortdurende zoektocht naar bevestiging van anderen en de stress over wat anderen van mij vonden, maakte mij nog onzekerder. Ik paste mezelf steeds meer aan anderen aan en werd een 'pleaser', ging veel te vaak mijn grenzen over, werd een perfectionist en leefde naar de verwachtingen van andere mensen. Het leven werd zwaar en het gevoel van vrijheid raakte ik volledig kwijt. Diep van binnen was ik ongelukkig, maar liet dit niet zien aan de buitenwereld. Daar droeg ik een masker, om te overleven. Uiteindelijk leidde dit tot de zoveelste burn-out en depressie.

De dag dat de pijn en het verdriet van mezelf onzichtbaar maken groter was dan mijn angst voor het onbekende

Die dag kwam voor mij in april 2016, toen ik er helemaal genoeg van had om in vicieuze cirkels rond te blijven draaien en steeds weer veel te veel stress had van alles wat er in mijn leven gebeurde. Op die dag besloot ik om mijn eigen coachingstraject in te gaan. Ik volgde al een tijdje een Life Coach in Amerika en de tips en inspiratie die zij deelde, daar herkende ik mezelf in. Zij heeft in dezelfde situatie gezeten en wist hoe ik mijn leven kon veranderen.

Soms is het nodig om het eerst zat te zijn van waar je tegenaan loopt, om te besluiten om het roer om te gooien en je open te stellen voor nieuwe inzichten en een andere manier van denken. Voor mij was het een duidelijke tweesprong, of houden wat ik had of gaan voor iets nieuws. Het is vaak het onbekende wat je tegenhoudt om die nieuwe weg in te slaan.

Nu 4 jaar later is mijn leven totaal veranderd. Niet dat dat ineens ging, verandering is een proces, een persoonlijke reis en kent z'n ups en downs. Er waren momenten dat ik er zelf ook niet meer in geloofde dat het mij ging lukken. Ik vergelijk het altijd met afvallen, dan heb je ook soms drempels waar je blijft stilstaan op je gewicht en je even een steuntje in je rug nodig hebt om daar weer overheen te komen. En dat steuntje gaf mijn coach mij steeds weer. Aanmoediging om de hoop niet op te geven en steun om vooral door te zetten.

Zo ontdekte ik mijn passie

Nadat ik mijn eigen coachingstraject had afgerond mocht ik 2 jaar ervaring opdoen bij mijn coach en zo ontdekte ik mijn passie: mensen helpen om weet te kunnen genieten van hun leven.

Inmiddels heb ik tientallen mensen mogen begeleiden en ondersteunen, in coachingsessies, trajecten en workshops. Die er, net zoals ik, genoeg van hebben om zichzelf onzichtbaar te maken en er echt voor willen gaan om nu eindelijk eens zichzelf te laten zien en iets moois te doen met hun kwaliteiten en talenten, met liefde voor zichzelf en hun omgeving.

Het is niet ingewikkeld, het is geen hogere wiskunde, je moet alleen weten hoe je het doet. En daar help ik je graag bij. Met praktische en makkelijke tools, die er ook voor mij elke dag weer voor zorgen dat ik lekker in mijn vel zit.  

Mijn achtergrond:

Innerlijke Energie Management

Energetische Healing/Reading

Jaaropleiding Mediumschap

Paramedisch Mediumschap

Mentorschap

De Nieuwe Coachopleiding, Intuïtief Coachen

Opleiding Life Coaching

12 Week Breakthrough 'Codependency Recovery'  Program

Master Your Reality 'Law of Attraction' Program

Self Love Coaching Program 

Bewustzijnsontwikkeling 'Awakened Mind'

Werkervaring opgedaan bij Life Coach Lisa A. Romano en in het coachend begeleiden van mensen die werken in de non-profit dienstverlening, 1-op-1 en teams

En in de loop van de tijd nog veel meer trainingen en workshops gevolgd

Dit is waar ik in geloof...

Dat het niet egoïstisch is om jezelf op de eerste plaats te zetten. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe meer je er kunt zijn voor een ander.

Dat als je blijft doen wat je altijd deed, je houdt wat je altijd al had. Dat je problemen niet kunt oplossen met dezelfde mindset als waarin ze zijn ontstaan.

Dat verandering werkt van binnen naar buiten. Wat je verandert in je binnenwereld wordt zichtbaar in je buitenwereld.

Dat je bewust zijn van wat je denkt, voelt en doet je leven kan veranderen, het veranderde de mijne.

Dat je alleen kunt worden wie je graag wilt zijn als je je openstelt voor een andere manier van denken en een andere manier van kijken naar jezelf en je omgeving.

Dat iedereen in zijn of haar leven wel eens hulp en steun nodig heeft van anderen en dat een coach een waardevolle aanvulling is in je leven, ik heb er 2!

Je kunt alleen veranderen wat je zelf ziet, begrijpt en voelt, anders zul je het ook niet lang volhouden.

Dat we door ervaringen in ons leven allerlei beschermende lagen hebben die niet alleen de pijn binnenhoudt, maar ook onze passies, dromen, creativiteit en ons potentieel.  

Wil jij meer rust, energie en zelfvertrouwen?

​Ik deel graag al mijn kennis en ervaring met jou, zodat ook jij jezelf op de eerste plaats zet en keuzes kunt maken die bij je passen. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!