06 17 332 665

Life Coaching

Samen werken aan jouw focus, rust, energie en zelfvertrouwen

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!

Je onzeker voelen, je zorgen maken om wat anderen van je vinden, niet precies weten wat je eigenlijk wilt, jezelf wegcijferen en je onzichtbaar maken zorgt er uiteindelijk voor dat je niet meer lekker in je vel zit, je onrustig wordt en geen energie meer hebt voor wat je graag wilt doen in jouw leven. En je in vicieuze cirkels blijft ronddraaien, waar je zelf niet meer uit komt.

Dat heb ik zelf ook ervaren en weet hoe het is als onzekerheid je in de weg zit en je meer bezig bent met anderen dan met jezelf. Totdat ik begreep dat ik in oude patronen was terechtgekomen die mij tegenhielden om écht te gaan voor wat ik graag wilde. En ik leerde hoe ik daar kon uitstappen en mijn leven kon veranderen.

Ik deel graag al mijn kennis en ervaring met jou en help je met hart en ziel op weg naar meer focus, rust, energie en zelfvertrouwen. Zodat je weer van jouw leven kunt genieten en iets moois kunt doen met jouw passies en talenten!

Een aantal thema's waar we samen aan kunnen werken:

Stress/burn-out

Heb je last van stress of zit je tegen een burn-out aan? Dit is een signaal van je lichaam dat het tijd wordt om van binnen naar buiten te gaan leven. Ik leer je hoe je dit doet.

Schuldgevoel

Hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe minder schuldig je je voelt. Ik help je om jezelf op de eerste plaats te zetten en de bevestiging, waardering en acceptatie niet meer bij anderen te zoeken.

Vermoeidheid

Kom je maar niet van vermoeidheid af? We zoeken samen naar wat je energie geeft en wat jouw 'energievreters' zijn. Zodat je meer tijd en ruimte krijgt voor de leuke dingen in je leven.

Passies/talenten

Samen gaan we op zoek naar jouw passies, kwaliteiten en talenten en hoe je dit kunt inzetten om jouw wensen te laten uitkomen en jouw doelen te bereiken. 

Negatieve stemmetjes in je hoofd

Ben je erg kritisch naar jezelf? We gaan samen op zoek naar de oorzaak. Ik geef je de tools om de negatieve stemmetjes in je hoofd te stoppen. 

Grenzen aangeven

Je grenzen aangeven betekent dat je beter voor jezelf zorgt. Je laat anderen vriendelijk en duidelijk weten wat je wel en niet wilt waardoor je jezelf niet meer overbelast.

Keuzes maken

Als je weet wat je wilt, kun je keuzes maken die bij jou passen. Samen onderzoeken we wat jou nog in de weg zit en ondersteun ik je in het maken van keuzes waar je blij van wordt.

Betere verbinding met alles om je heen

Ben je jezelf en jouw levenslust kwijtgeraakt? Ik leer je hoe je meer verbonden bent met jezelf en anderen. Je kunt dan weer genieten van alles in jouw omgeving.

Wat anderen zeggen...

Na de coachingsessie bij Ellen ging ik een stuk lichter weg dan dat ik binnen kwam. Ik voel me veel rustiger. Ze heeft mij laten zien dat ik goed ben zoals ik ben. Ik heb nog nooit zoveel herkenning gevoeld. Ze heeft mij veel inzichten gegeven en mij geholpen om anders tegen dingen aan te kijken. Het heeft mij aan het denken gezet en ik kan nu meer accepteren en loslaten.

Anna

Ik kwam bij Ellen voor een coachingsessie over hoe ik nu verder wil in mijn werk. Ze stelt vragen waardoor ze mij 'out of the box' laat nadenken. Ik kan nu beter mijn positieve- en ook mijn verbeterpunten zien. Ellen heeft mij ook de tools meegegeven over hoe ik er mee verder kan, welke stappen ik kan gaan zetten. Dat is echt fijn, het heeft mij zoveel positieve energie gegeven!

Frederique

Ik herken heel veel dingen die Ellen zei tijdens de sessie. Het heeft me heel veel inzichten opgeleverd. Het is me nu veel duidelijker hoe mijn leven is verlopen en de klachten die ik heb. Alles viel ineens op zijn plek.

Jolien 

Ik heb me lang niet zo ontspannen gevoeld als na de sessie bij jou. Ik zit nu  lekkerder in mijn vel en heb meer rust door alle inzichten die ik kreeg. Jouw manier van werken vond ik heel prettig, je nam alle tijd voor mij en ik voelde me echt gezien. Ik ga zeker bij je verder in een traject.

Heleen

Ellen heeft mij geholpen om een oud stuk onverwerkt verdriet alsnog te verwerken en los te laten. Haar manier van terughalen van oude herinneringen en gevoelens gaven me i.p.v. een verdrietig gevoel een blij gevoel. Alsof ik het alsnog beleefde en situaties een betere betekenis kon geven. Gebeurtenissen hebben een andere lading gekregen. Ook begrijp ik nu waar ik naar verlang en hoe ik dat in mijn huidige leven kan implementeren. Ik voel me veel lichter en ben dankbaar voor de veilige sfeer en begripvolle houding die Ellen weet te creëren.

Arlette

Jouw investering in jezelf

Intensieve 1-op-1 begeleiding, Life-Coaching en Mentorshap voor meer focus, rust, energie en zelfvertrouwen.  

Losse coachingsessie

€ 75,-/ per uur

 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie

 • Tips & tools, voor nu en in de toekomst

 • Live of online

 • Gratis kennismakingsgesprek

* Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW en gelden voor online coaching en in mijn praktijk in Zoetermeer. Voor coaching op een andere locatie (bv. bij jou op het werk) gelden andere tarieven.

** Wil je een coachingtraject maar niet zoals hier vermeld? Neem gerust contact met mij op! 

Losse coachingsessie

Wil je je eerste stap zetten op weg naar meer rust, energie en zelfvertrouwen? Dan is een losse coachingsessie iets voor jou.

In de sessie kijken we samen naar wat jou nog in de weg zit en welke volgende stappen je kunt zetten. Ik help je er graag bij. 

Wil je grote levensthema's veranderen, dan is een enkele sessie niet voldoende. 

Ik kan je in een losse sessie op weg helpen. Of je daarna wilt instappen in een traject, om echt te kunnen bereiken wat je graag wilt, is dan helemaal aan jou.​

Heb je vragen waar je nu al graag een antwoord op wilt?

Bekijk het overzicht met veelgestelde vragen.

Coachingtraject

€ 749,-

 • 3 maanden

 • 7 coachingsessies van 1,5 uur 

 • Intensieve 1-op-1 begeleiding, Life-Coaching en Mentorship

 • Reader en werkbladen

 • Opdrachten en oefeningen voor jouw persoonlijke ontwikkeling

 • Tips & tools, voor nu en in de toekomst

 • Live of online

 • Gratis kennismakingsgesprek

Coachingtraject

Uit ervaring weet ik dat aan jezelf werken een proces is. Er is geen quick fix om je leven te veranderen. Daarom is een traject minimaal 3 maanden.

Ik help je om inzicht te krijgen in jezelf en om te begrijpen waarom je dingen doet of reageert op bepaalde situaties en welk effect dat heeft op jouw leven. We werken aan bewustwording, jouw mindset en het veranderen van denk- en gedragspatronen. Je krijgt tips en tools, die ik zelf ook nog elke dag gebruik om lekker in mijn vel te zitten. 

Ieder mens is uniek, heeft een eigen rugzak aan ervaringen en zit in een andere situatie. Daarom is het traject afgestemd op jouw behoeften en wensen (waar jij een oplossing voor zoekt en wat je wilt bereiken).

We doen het samen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de tijd en energie die je erin steekt om blijvende verandering te zien. Na het traject is het mogelijk om te verlengen of follow-up sessies te boeken (bv. maandelijks).

people-2559723_1920.jpg

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met mij op om je vraag te stellen of voor een belafspraak om jouw persoonlijke situatie te bespreken en hoe ik je kan helpen. Ik ben benieuwd naar jou en jouw verhaal!

Wat anderen zeggen...

Al vanaf het moment dat ik met Ellen contact opnam om te informeren naar de mogelijkheden van een coachingtraject had ik een fijn gevoel over de warmte en betrokkenheid van Ellen. Ik heb alle sessies als heel prettig, respectvol en vooral waardevol ervaren. Ik heb de beste financiële investering in mijzelf in een paar maanden afgerond en kijk terug op een intensieve, soms emotionele maar vooral leerzame reis naar mezelf. Ellen’s rustige uitstraling en haar luisterend oor heeft eraan bijgedragen dat ik mijn belemmeringen in mezelf bloot kon leggen zodat Ellen hier op een zeer professionele en praktische wijze tips & tricks voor kon geven.

Door de werkmap die ik van Ellen kreeg, waarin ik wekelijks bijhield hoe de sessie was verlopen, staat mijn gevoel en ontwikkeling vastgelegd en kan ik hier nog eens naar kijken. Ik zou Ellen absoluut aan anderen aanbevelen: Ellen is betrokken en toch blijft ze op professionele afstand met respect voor haar ‘klant’.

Linda

Ik was al aardig op weg om een burn-out te krijgen. Ik nam alle problemen van iedereen op mijn schouders en werd daar heel moe van. Ik vergat afspraken, kon niet op woorden komen, was onzeker of ik het allemaal wel goed deed, piekerde veel en lag wakker van mijn werk. Ik was prikkelbaar en zo moe dat ik niet genoeg energie had om alles te doen wat ik wilde. Ik realiseerde me dat ik dit niet zelf kon oplossen en ging op zoek naar iemand die mij hier bij kon helpen. 

Ik voelde me opgelucht toen ik Ellen had gevonden. Eindelijk echte oplossingen. Ik heb geleerd om beter aan anderen aan te geven wat ik wil en ik voel beter aan wanneer ik zelf moet stoppen. Ik zit lekker in mijn vel, voel me rustiger en zelfverzekerder. En dat werkt in alles door, dus zowel in mijn relatie, mijn vrije tijd als op het werk.

Het was de investering waard, want je bent verder van huis als je er niets aan doet. De vraag is vooral of je jezelf wilt helpen of niet, dat wilde ik graag en dat is gelukt! Wanneer je op een persoonlijke manier geholpen wilt worden, in een vertrouwde omgeving, ben je bij Ellen aan het juiste adres.

Nina

Ellen heeft mij tijdens een moeilijke periode geholpen. De combinatie van traumaverwerking en omgaan met mijn hooggevoeligheid heeft mij op het juiste pad gezet. Ellen heeft mij geholpen patronen in te zien en hoe ik deze zelf kan doorbreken. Tijdens het traject was ze mijn grootste supporter. Ze laat je in je waarde waardoor ik mijzelf kon zijn. Dit gaf mij tevens de moed en het (zelf)vertrouwen om het trauma aan te pakken en te verwerken.

Alexandra

 

Vragen waar je vast nu al een antwoord op wilt

Hoe werkt de betaling?


Alle betalingen zijn vooraf aan de sessie of het traject. Betaling van het traject in 3 maandelijkse termijnen van € 259,- is mogelijk. De eerste termijn betaal je dan voorafgaand aan het traject. Je ontvangt van mij een factuur. Wil je afspreken op een andere locatie (bv. bij jou op het werk), dan gelden andere tarieven ivm. extra kosten. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op. Op alle genoemde bedragen wordt geen BTW berekend vanwege een vrijstelling.
Waar vinden de sessies plaats?


De live sessies zijn in Zoetermeer of in overleg met jou op een andere locatie, denk bv. aan coaching bij jou op het werk. Daarvoor gelden wel extra kosten. Online coaching kan ook, bv. via Skype of Windows Teams. Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.
Is de locatie goed bereikbaar?


Mijn praktijk in Zoetermeer is gemakkelijk te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en voor de deur. Het ligt op de 1e verdieping, helaas is er geen lift.
Ik heb al veel geprobeerd, waarom gaat het mij nu wel lukken?


Wat maakt dat het je niet is gelukt? Wat heb je allemaal al gedaan? Heb je (nog) blokkades? Was je bereid om er echt alles aan te doen? Het kan vele redenen hebben waarom het je nog niet is gelukt. Om daar een antwoord op te geven zou ik meer over je willen weten. Stuur mij een bericht via het contactformulier, dan maken we een belafspraak en kijken we samen of dit iets voor je is.
Ik weet niet zeker of dit wat voor mij is, wat nu?


Als je interesse hebt in mijn coaching maar nog twijfelt, dan bel ik je graag om dit te bespreken. We kijken dan samen naar wat je zoekt en wat ik voor je kan betekenen. Stuur mij een bericht via het contactformulier, dan maken we een belafspraak,
Worden de kosten vergoed?


Sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten van coaching in het kader van preventie van een burn-out, stress enz. (counseling). Vraag het na bij jouw ziektekostenverzekering. Veel werkgevers vergoeden tegenwoordig (een deel van) de kosten van coaching in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Omdat persoonlijke ontwikkeling een positieve invloed heeft op je werk, het in sommige functies zelfs een te ontwikkelen competentie is en om (opnieuw) een burn-out en ziekteverzuim te voorkomen. Sommige bedrijven hebben daarvoor een budget. Ook uitkeringsinstanties vergoeden tegenwoordig de kosten van coaching, bv, om je weer op weg te helpen naar een nieuwe baan. Vraag dit na bij je werkgever of uitkeringsinstantie. Ben je zelfstandig ondernemer? Vraag dan bij de Belastingdienst na of je jouw investering voor coaching kunt opvoeren als kosten voor je bedrijf.
Wat kan ik verwachten van het coachingstraject?


Uit ervaring weet ik dat meer focus, energie en zelfvertrouwen krijgen een proces is. Er is geen quick fix om je leven te veranderen. Daarom is een traject minimaal 3 maanden. Ik help je om inzicht te krijgen in jezelf en om te begrijpen waarom je dingen doet of reageert op bepaalde situaties en welk effect dat heeft op jouw leven. Want wat je niet weet en niet begrijpt, kun je niet veranderen. We werken aan bewustwording, jouw mindset en het veranderen van denk- en gedragspatronen. Je krijgt tips en tools, die ik zelf ook nog elke dag gebruik om lekker in mijn vel te zitten. Ieder mens is uniek, heeft een eigen rugzak aan ervaringen en zit in een andere situatie. Daarom is het traject op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeften en wensen (waar jij tegenaan loopt en wat je wilt bereiken). We doen het samen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid tijd en energie die je erin steekt om blijvende verandering te zien. Na het traject is het mogelijk om te verlengen of follow-up sessies te boeken (bv. maandelijks).
Ik wil wel een coachingtraject maar niet zoals op de website staat, kan dat?


Het coachingtraject op mijn website is een standaard traject. Heb je andere wensen, dan kan ik een coachingtraject voor je op maat maken. Bv. qua tijdsduur of het aantal of de regelmaat van de sessies. Ook is het mogelijk om op een andere locatie elkaar te ontmoeten. Daar gelden dan wel andere tarieven voor. Neem gerust contact met mij op om jouw wensen te bespreken.