Ontwerp zonder titel (79)-min.jpg

1-op-1 Life Coaching

Samen werken aan jouw rust, energie en zelfvertrouwen

Je bent bij mij op de juiste plek als je...

Graag zorgt voor anderen, maar daarin jezelf nog wel eens vergeet. Je bent er nu klaar voor om jezelf op de eerste plaats te zetten. 

Vaak moe of onrustig bent en regelmatig stress hebt. Je wilt meer energie voor de leuke dingen in jouw leven. 

Teveel ballen tegelijk in de lucht houdt en niet weet hoe je rust in je hoofd en in je lichaam krijgt. 

De lat te hoog legt voor jezelf en je minder van jezelf wilt eisen om een burn-out te voorkomen.

Het nog spannend vindt om je grenzen aan te geven en als je dan een keer nee zegt, voel je je schuldig. Je wilt weten hoe je dat zonder schuldgevoel kunt doen.  

Wilt ontdekken wat jouw passies, kwaliteiten en talenten zijn om er iets moois mee te kunnen doen. 

Op zoek bent naar tips en tools, die er ook voor jou elke dag weer voor zorgen dat je lekker in je vel zit.

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!

Jezelf wegcijferen en je onzichtbaar voelen zorgt er uiteindelijk voor dat je niet meer lekker in je vel zit, je onrustig wordt en geen energie meer hebt voor wat je graag wilt doen in jouw leven. En je in vicieuze cirkels blijft ronddraaien, waar je zelf niet meer uit komt. 

Dat heb ik zelf ook ervaren en weet hoe het is als onzekerheid je in de weg zit en je meer bezig bent met anderen dan met jezelf. Totdat ik begreep dat ik in oude patronen was terechtgekomen die mij tegenhielden om écht te gaan voor wat ik graag wilde. En ik leerde hoe ik daar kon uitstappen en mijn leven kon veranderen.

Ik deel graag al mijn kennis en ervaring met jou en help je met hart en ziel op weg naar meer rust, energie en zelfvertrouwen. Zodat je weer van jouw leven kunt genieten en iets moois kunt doen met jouw passies en talenten!

Een aantal thema's waar we samen aan kunnen werken:

Stress/burn-out

Heb je last van stress of zit je tegen een burn-out aan? Dit is een signaal van je lichaam dat het tijd wordt om van binnen naar buiten te gaan leven. Ik leer je hoe je dit doet.

Angst/boosheid

Zit angst of boosheid je in de weg om écht te gaan voor wat je eigenlijk graag wilt? Samen pellen we al jouw beschermende lagen af en verwerken we moeilijke gebeurtenissen.

Vermoeidheid

Kom je maar niet van vermoeidheid af? We zoeken samen naar de oorzaak, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat je energie geeft en stopt met 'energievreters'.

Negatieve stemmetjes

Ben je erg kritisch naar jezelf, vind je jezelf niet goed genoeg en heb je vaak het gevoel dat je faalt? Ik leer je hoe je de negatieve stemmetjes in je hoofd kunt stoppen. 

Grenzen aangeven

Je grenzen aangeven betekent dat je beter voor jezelf zorgt. Je laat anderen liefdevol en duidelijk weten wat wel en niet mogelijk is waardoor je jezelf niet meer overbelast.

Keuzes maken

Als je weet wat je wilt, kun je keuzes maken die bij jou passen. Samen onderzoeken we wat jou in de weg zit en ondersteun ik jou in het maken van keuzes waar je blij van wordt. 

Schuldgevoel

Hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe minder schuldig je je voelt. Ik help je om jezelf op de eerste plaats te zetten en de bevestiging, waardering en acceptatie niet meer bij anderen te zoeken.

Betere verbinding met alles om je heen

Ben je jezelf en jouw levenslust kwijtgeraakt? Ik leer je hoe je meer verbonden bent met jezelf en anderen. Je kunt dan weer genieten van alles in jouw omgeving.

Wat anderen zeggen over de coachingsessies

Na de coachingsessie bij Ellen ging ik een stuk lichter weg dan dat ik binnen kwam. Ik voel me veel rustiger. Ze heeft mij laten zien dat ik goed ben zoals ik ben. Ik heb nog nooit zoveel herkenning gevoeld. Ze heeft mij veel inzichten gegeven en mij geholpen om anders tegen dingen aan te kijken. Het heeft mij aan het denken gezet en ik kan nu meer accepteren en loslaten.

Anna

Ik kwam bij Ellen voor een coachingsessie over hoe ik nu verder wil in mijn werk. Ze stelt vragen waardoor ze mij 'out of the box' laat nadenken. Ik kan nu beter mijn positieve- en ook mijn verbeterpunten zien. Ellen heeft mij ook de tools meegegeven over hoe ik er mee verder kan, welke stappen ik kan gaan zetten. Dat is echt fijn, het heeft mij zoveel positieve energie gegeven!

Frederique

Ik herken heel veel dingen die Ellen zei tijdens de sessie. Het heeft me heel veel inzichten opgeleverd. Het is me nu veel duidelijker hoe mijn leven is verlopen en de klachten die ik heb. Alles viel ineens op zijn plek.

Jolien 

Ik heb me lang niet zo ontspannen gevoeld als na de sessie bij jou. Ik zit nu  lekkerder in mijn vel en heb meer rust door alle inzichten die ik kreeg. Jouw manier van werken vond ik heel prettig, je nam alle tijd voor mij en ik voelde me echt gezien. Ik ga zeker bij je verder in een traject.

Heleen

Ellen heeft mij geholpen om een oud stuk onverwerkt verdriet alsnog te verwerken en los te laten. Haar manier van terughalen van oude herinneringen en gevoelens gaven me i.p.v. een verdrietig gevoel een blij gevoel. Alsof ik het alsnog beleefde en situaties een betere betekenis kon geven. Gebeurtenissen hebben een andere lading gekregen. Ook begrijp ik nu waar ik naar verlang en hoe ik dat in mijn huidige leven kan implementeren. Ik voel me veel lichter en ben dankbaar voor de veilige sfeer en begripvolle houding die Ellen weet te creëren.

Arlette

Hoe langer je wacht om te starten, hoe langer het duurt voor je het leven leeft dat bij je past!

Intensieve 1-op-1 begeleiding, Life-Coaching en Mentorship voor meer rust, energie en zelfvertrouwen.  Van burn-out naar je grenzen aangeven, van je onzichtbaar maken naar jezelf belangrijk vinden. 

Losse sessie

€ 75,-/per uur

 • Eenmalig

 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie

 • Tips & tools, voor nu en in de toekomst

 • Live of online via Skype 

 • Gratis kennismakingsgesprek

Doorbraak sessie

€ 169,-

 • Eenmaling

 • Coachingsessie van 2,5 uur

 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie

 • Tips & tools, voor nu en in de toekomst

 • Live of online via Skype 

 • Gratis kennismakingsgesprek

* De genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW  en gelden voor online coaching of in mijn praktijk in Zoetermeer.  Bij vergoeding door je werkgever of een instantie gelden andere tarieven.

Coachingtraject

€ 749,-

 • 12 weken

 • 6 coachingsessies van 1,5 uur (om de week)

 • Intakesprek van 1 uur

 • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en situatie

 • Tips & tools, voor nu en in de toekomst

 • Inclusief reader met waardevolle opdrachten voor je persoonlijke ontwikkeling

 • Live of online via Skype 

 • Gratis kennismakingsgesprek

Ben jij er klaar voor om jezelf op de eerste plaats te zetten?

Laten we dan samen bekijken hoe ik je hiermee kan helpen!

Wat anderen zeggen over het coachingtraject

Al vanaf het moment dat ik met Ellen contact opnam om te informeren naar de mogelijkheden van een coachingtraject had ik een fijn gevoel over de warmte en betrokkenheid van Ellen. Ik heb alle sessies als heel prettig, respectvol en vooral waardevol ervaren. Ik heb de beste financiële investering in mijzelf in een paar maanden afgerond en kijk terug op een intensieve, soms emotionele maar vooral leerzame reis naar mezelf. Ellen’s rustige uitstraling en haar luisterend oor heeft eraan bijgedragen dat ik mijn belemmeringen in mezelf bloot kon leggen zodat Ellen hier op een zeer professionele en praktische wijze tips & tricks voor kon geven.

Door de werkmap die ik van Ellen kreeg, waarin ik wekelijks bijhield hoe de sessie was verlopen, staat mijn gevoel en ontwikkeling vastgelegd en kan ik hier nog eens naar kijken. Ik zou Ellen absoluut aan anderen aanbevelen: Ellen is betrokken en toch blijft ze op professionele afstand met respect voor haar ‘klant’.

Linda

Ik was al aardig op weg om een burn-out te krijgen. Ik nam alle problemen van iedereen op mijn schouders en werd daar heel moe van. Ik vergat afspraken, kon niet op woorden komen, was onzeker of ik het allemaal wel goed deed, piekerde veel en lag wakker van mijn werk. Ik was prikkelbaar en zo moe dat ik niet genoeg energie had om alles te doen wat ik wilde. Ik realiseerde me dat ik dit niet zelf kon oplossen en ging op zoek naar iemand die mij hier bij kon helpen. 

Ik voelde me opgelucht toen ik Ellen had gevonden. Eindelijk echte oplossingen. Ik heb geleerd om beter aan anderen aan te geven wat ik wil en ik voel beter aan wanneer ik zelf moet stoppen. Ik zit lekker in mijn vel, voel me rustiger en zelfverzekerder. En dat werkt in alles door, dus zowel in mijn relatie, mijn vrije tijd als op het werk.

Het was de investering waard, want je bent verder van huis als je er niets aan doet. De vraag is vooral of je jezelf wilt helpen of niet, dat wilde ik graag en dat is gelukt! Wanneer je op een persoonlijke manier geholpen wilt worden, in een vertrouwde omgeving, ben je bij Ellen aan het juiste adres.

Nina

Ellen heeft mij tijdens een moeilijke periode geholpen. De combinatie van traumaverwerking en omgaan met mijn hooggevoeligheid heeft mij op het juiste pad gezet. Ellen heeft mij geholpen patronen in te zien en hoe ik deze zelf kan doorbreken. Tijdens het traject was ze mijn grootste supporter. Ze laat je in je waarde waardoor ik mijzelf kon zijn. Dit gaf mij tevens de moed en het (zelf)vertrouwen om het trauma aan te pakken en te verwerken.

Alexandra

Vragen waar je vast nu al een antwoord op wilt

 

Is dit iets voor jou?

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om samen te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Volg je mij al op Facebook?

Like of volg mijn pagina en blijf op de hoogte van mijn tips, inspiratie en activiteiten voor meer rust, energie en zelfvertrouwen.