06 17 332 665

Faded%20Shapes_edited.jpg

Vragen waar je vast nu al een antwoord op wilt

Hoe werkt de betaling?


Alle betalingen zijn vooraf aan de sessie of het traject. Betaling van het traject in 3 maandelijkse termijnen van € 259,- is mogelijk. De eerste termijn betaal je dan voorafgaand aan het traject. Je ontvangt van mij een factuur. Wil je afspreken op een andere locatie (bv. bij jou op het werk), dan gelden andere tarieven ivm. extra kosten. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op. Op alle genoemde bedragen wordt geen BTW berekend vanwege een vrijstelling.
Waar vinden de sessies plaats?


De live sessies zijn in Zoetermeer of in overleg met jou op een andere locatie, denk bv. aan coaching bij jou op het werk. Daarvoor gelden wel extra kosten. Online coaching kan ook, via Skype. Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.
Is de locatie goed bereikbaar?


Mijn praktijk in Zoetermeer is gemakkelijk te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en voor de deur. Het ligt op de 1e verdieping, helaas is er geen lift.
Ik heb al veel geprobeerd, waarom gaat het mij nu wel lukken?


Wat maakt dat het je niet is gelukt? Wat heb je allemaal al gedaan? Heb je (nog) blokkades? Was je bereid om er echt alles aan te doen? Het kan vele redenen hebben waarom het je nog niet is gelukt. Om daar een antwoord op te geven zou ik meer over je willen weten. Stuur mij een bericht via het contactformulier, dan maken we een belafspraak en kijken we samen of dit iets voor je is.
Ik weet niet zeker of dit wat voor mij is, wat nu?


Als je interesse hebt in mijn coaching maar nog twijfelt, dan bel ik je graag om dit te bespreken. We kijken dan samen naar wat je zoekt en wat ik voor je kan betekenen. Stuur mij een bericht via het contactformulier, dan maken we een belafspraak,
Worden de kosten vergoed?


Sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten van coaching in het kader van preventie van een burn-out, stress enz. (counseling). Vraag het na bij jouw ziektekostenverzekering. Veel werkgevers vergoeden tegenwoordig (een deel van) de kosten van coaching in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Omdat persoonlijke ontwikkeling een positieve invloed heeft op je werk, het in sommige functies zelfs een te ontwikkelen competentie is en om (opnieuw) een burn-out en ziekteverzuim te voorkomen. Sommige bedrijven hebben daarvoor een budget. Ook uitkeringsinstanties vergoeden tegenwoordig de kosten van coaching, bv, om je weer op weg te helpen naar een nieuwe baan. Vraag dit na bij je werkgever of uitkeringsinstantie. Ben je zelfstandig ondernemer? Vraag dan bij de Belastingdienst na of je jouw investering voor coaching kunt opvoeren als kosten voor je bedrijf.
Wat kan ik verwachten van het coachingstraject?


Uit ervaring weet ik dat meer rust, energie en zelfvertrouwen krijgen een proces is. Er is geen quick fix om je leven te veranderen. Daarom is een traject minimaal 3 maanden. Ik help je om inzicht te krijgen in jezelf en om te begrijpen waarom je dingen doet of reageert op bepaalde situaties en welk effect dat heeft op jouw leven. Want wat je niet weet en niet erkent, kun je niet veranderen. We werken aan bewustwording, jouw mindset en het veranderen van denk- en gedragspatronen. Je krijgt tips en tools, die ik zelf ook nog elke dag gebruik om lekker in mijn vel te zitten. Ieder mens is uniek, heeft een eigen rugzak aan ervaringen en zit in een andere situatie. Daarom is het traject op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeften en wensen (waar jij tegenaan loop en wat je wilt bereiken). We doen het samen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid tijd en energie die je erin steekt om blijvende verandering te zien. Na het traject is het mogelijk om te verlengen of follow-up sessies te boeken (bv. maandelijks).
Ik wil wel een coachingtraject maar niet zoals op de website staat, kan dat?


Het coachingtraject op mijn website is een standaard traject. Heb je andere wensen, dan kan ik een coachingtraject voor je op maat maken. Bv. qua tijdsduur of het aantal of de regelmaat van de sessies. Ook is het mogelijk om op een andere locatie elkaar te ontmoeten. Daar gelden dan wel andere tarieven voor. Neem gerust contact met mij op om jouw wensen te bespreken.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Neem gerust contact met mij op om je vraag te stellen of om een afspraak te maken. Dan bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Volg je mij al op Facebook?

Blijf op de hoogte van tips, inspiratie en events/workshops voor meer rust, energie en zelfvertrouwen.